Locatie:Eindhoven of Borculo

L&D Medewerker

Nieuw
Nieuw

Organisatie

Meilink, een van de oudste familiebedrijven in Nederland, is uitgegroeid tot marktleider in industrieel verpakken met negen vestigingen door het hele land. Met het hoofdkantoor in Borculo en vestigingen in onder andere Eindhoven, Boxmeer, Edam, Raamsdonksveer, Rotterdam en Schijndel, biedt Meilink specialistische diensten aan in het ontwerpen en vervaardigen van bestendige verpakkingen, het vakkundig verpakken, hightech reinigen en vervoeren van industriële kapitaalgoederen. Meilink is dé partner voor bedrijven in de maakindustrie die waarde hechten aan betrouwbare levering en perfecte staat van hun goederen.
Bij Meilink staan drie beloftes centraal richting klanten: op tijd leveren, onbeschadigde producten en flexibiliteit. Deze beloftes vormen de kern van onze missie: Securing value. Iedere medewerker van Meilink draagt hieraan bij, en met ruim 450 collega’s blijven we groeien.
Wil jij werken in een dynamische omgeving met korte lijnen waar eigen inbreng en ideeën gewaardeerd worden? Ben je op zoek naar persoonlijke ontwikkeling, afwisseling en wil je deel uitmaken van een enthousiast team? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving L&D Medewerker

Het HR-team van Meilink is op zoek naar een proactieve en pragmatische Learning & Development (L&D) Medewerker die de organisatie meeneemt naar een professionele leer- en ontwikkelomgeving. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het stroomlijnen van de opleidingsmogelijkheden en het meedenken over nieuwe initiatieven.

Wat ga je doen?

  • Behoeftes in kaart brengen: je gaat met je HR collega’s in gesprek over de leer- en ontwikkelbehoeften binnen de organisatie en haalt, waar nodig, informatie op bij de leidinggevenden en medewerkers. Door goed te luisteren en vragen te stellen haal je de juiste informatie boven die je nodig hebt voor het leveren van maatwerk.
  • Centralisatie en duidelijkheid: je zorgt voor een gestroomlijnd L&D-proces door bestaande processen te beoordelen en verbeterpunten te identificeren. In de huidige omgeving wordt nog veel regionaal of lokaal geregeld. Jij kijkt vanuit jouw rol met een helikopterview naar de huidige situatie en werkt samen met de HR manager aan het creëren van duidelijkheid en centralisatie binnen de organisatie.
  • Organisatie en onderzoek: samen met het HR team ga je op zoek naar de beste manieren om aan de leer- en ontwikkelbehoeftes te voldoen. Welke systemen en/of processen passen bij de ambities en dragen bij aan de doelstellingen?
  • Contactpersoon voor externe partijen: je bent de contactpersoon voor externe opleidingspartners en zorgt voor een soepele afstemming van hun diensten. Je onderhoudt contact, onderhandelt over voorwaarden en zorgt ervoor dat de samenwerking aansluit bij de behoeften van Meilink.
  • Implementatie en evaluatie: je implementeert leer- en ontwikkelingsinitiatieven en evalueert continu hun effectiviteit. Je houdt de resultaten bij en past waar nodig de programma’s aan om ze optimaal te laten aansluiten bij de wensen van de medewerkers en de organisatie. Op regelmatige basis evalueer je samen met het HR team de inzet van de verschillende initiatieven en je levert cijfermatige resultaten aan de HR manager.
  • Samenwerken: je werkt nauw samen met leidinggevenden en het HR team om ervoor te zorgen dat de leer- en ontwikkelingsprogramma's in lijn zijn met de strategische doelen van Meilink.

Functievereisten L&D Medewerker

Je bent niet bang om initiatief te nemen en kunt goed zelfstandig werken. Je bent zichtbaar voor de organisatie en weet je collega's te betrekken bij je activiteiten en resultaten. Je hebt interesse in L&D onderwerpen en brengt al wat ervaring met je mee. Je kunt op verschillende niveaus binnen de organisatie effectief communiceren en je weet goed de vertaling te maken van wat je hoort naar passende oplossingen die de collega’s motiveren. Je bent niet bang om werk op te pakken en je kunt je eigen structuur aanbrengen in het werk.

Praktische informatie

Aantal uur: 24 – 32
Standplaats: Borculo of Eindhoven, met bezoeken aan andere vestigingen.

Arbeidsvoorwaarden & aanvullende info

Jouw salaris ligt tussen de €2.811,- en €3.742,- bruto per maand, op fulltime basis (40 uur), afhankelijk van de mate van ervaring. Voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden kun je terecht op onze website: meilink.eu/bam.

Verder heb je recht op 25 vakantiedagen en daarnaast nog 7 roostervrije dagen (als je fulltime werkt, anders is het aantal natuurlijk naar rato). Je hebt de mogelijkheid om elk jaar 5 vakantiedagen extra te kopen of te verkopen en je kunt elk jaar kiezen voor meer of minder roostervrije dagen. Wil je alles weten over onze arbeidsvoorwaarden, kijk dan op meilink.eu/bam.
Voldoe je niet aan alle eisen, maar vind je jezelf wel geschikt? Twijfel dan niet om toch te reageren! Wellicht ben jij toch de aanvulling op het team dat Meilink nodig heeft!
Meilink vindt dat werk leuk moet zijn en bij je moet passen. Natuurlijk qua uitdaging, maar ook de balans tussen werk en privé is belangrijk. Dus als jij intensief sport, of graag je kinderen naar school brengt dan maak je daar samen gewoon goede afspraken over.

OpenHR ondersteunt Meilink exclusief in deze procedure. Dat betekent dat reacties van andere bureaus of rechtstreekse reacties van kandidaten niet op prijs wordt gesteld door hen. Je kan ons rechtstreeks benaderen via onze site, mail, app of telefoon, wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

in

Eindhoven of Borculo

Werkgever

Meilink Beheer Borculo B.V. /IPS Technology

Contactpersoon

Susanne Niezen

L&D Medewerker
Deel deze vacature
Meer details
Match criteria
  • MBO
  • HBO
  • Industrie
  • > 1 jaar
  • > 5 jaar
Uren
  • 28 uur
  • 32 uur
  • 35000 > 50000
Medewerkers
Junior HR Recruitment ConsultantDetails...
Susanne Niezen
Werk telefoon: +31 26 3650 300
Relevante vacatures
in Apeldoorn
100% HR

HR recruitment | HR interim | HR executive search 

OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close