NEWS & UPDATES

Even voorstellen: Mascha

wAWY7f39CaUawAAAABJRU5ErkJggg==
OpenHR groeit en daarom hebben wij een aantal nieuwe gezichten bij OpenHR. Leuk om een voorstelronde te doen.

Vandaag aan het woord: Mascha

Wat voor rol vervul je binnen OpenHR?
Binnen OpenHR ben ik werkzaam als Junior HR Recruitment Consultant. Ik werk en spreek dagelijks met andere HR professionals en begeleid hen in hun volgende loopbaanstap. Ook houd ik me bezig met het vinden van HR talent/de geschikte kandidaat voor diverse opdrachtgevers.

Wat doe je verder?
Ik heb een achtergrond in Communicatie en ik heb hiervoor ruim anderhalf jaar als Marketing en Communicatie Adviseur gewerkt. Ik wilde graag de switch maken naar het HR-vak. Bij OpenHR kan ik dit mooie vakgebied helemaal gaan ontdekken en mezelf ontwikkelen als recruitment consultant. 

Meer over jezelf
In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in sportkleding; ik loop graag hard en sta geregeld in de sportschool en op de padelbaan. Ik zoek graag de gezelligheid van familie en vrienden op en vind het heerlijk om een avondje uiteten te gaan en een middagje op het terras te zitten. 

Wat is mijn eerste indruk van OpenHR?
Een groep van gezellige, hardwerkende, gemotiveerde professionals. Ik ben erg warm ontvangen en voel me nu al helemaal onderdeel van dit team.

Wat ga ik betekenen voor OpenHR?
Met mijn enthousiasme, communicatieve vaardigheden en belangstelling voor mensen en hun motivaties hoop ik opdrachten succesvol te mogen vervullen. En zo tevreden klanten én kandidaten te realiseren.

LAATSTE NEWS

Je kan je weer inschrijven voor de volgende editie van onze Walk-In Wednesday.
1-10-2024
Wat betekent werkgeluk voor jou? Stem op onze poll en we kijken uit naar je...
23-09-2024
Prinsjesdag is net achter de rug, dus hoog tijd om te bekijken wat er gaat...
18-09-2024
OpenHR / Hrbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close